Podcast jungle

True to the promise, daily update… stau cu fundul pe scara scolii si astept copilul mic sa iasa de la un Powerkurs für starke Jungs. O varianta foarte primitiva (la fel ca tara asta) a unei prezentari despre mobbing. La care merge sa invete sa se descurce intr-o lume de malaci tembeli, cu trei ani si doua capete mai mari decat el, dar complexati pana la cer de faptul ca tanarul ii baga sub masa la vocabular, socotit, gandit etc… genialul ma-sii (simtiti mandria din ton, da?)

Si cum stau eu asa cu fundul pe ciment si castile pe urechi, ma apuc de navigat printre podcasturi sa mai treaca din plictiseala. Trec repede prin conversatiile lui Joe Rogan cu Bernie si Elon (m-au pierdut la concluzia ca Elon e alien), trec pe la baietii de la Mindvalley, Ben Greenfield (de cate ori il ascult pe baiatul asta ma enervez cumplit ca nu reusesc nicicum sa fac dusuri reci-calde-reci-calde-reci si sa ma transform intr-o fat burning machine, da’ ce sa fac, io-s cu apa rece in pahar si cu dusurile fierbinti)…

Zilele astea is cam in cautarea zenului pierdut, asa ca dau repede un search dupa “meditation” si cumva, prin magia neagra a unui algoritm cretin, ajung la podcastul lui Marc Erkens. Bueeeiiii, baiatul asta e drumul cel mai scurt catre depresie. Adica el cica vorbeste despre depresie, dar numai ascultandu-i vocea si aberatiile simti depresia cum iese din casca, se insinueaza in jurul gatului tau si te strange pana simti ca ti-a ajuns tiroida pe partea cealalta.

Schnell weg, o iau la fuga virtuala, scap de dracu’ si dau de ma-sa. Daca vreodata aveti chef de ras, “Fun in a mom bun” is the way there! Garantat! O Lindsey (cred) tocmai povesteste despre cum Disneyland i-a schimbat viata, dupa ce a fost acolo de 67 de ori… help, bad podcast day!!!

Dau castile jos si ma intind la soare in curtea scolii, in ciripit de pasarele si huruit de betoniere, care la 50 de metri mai jos isi varsa matele in incercarea de a construi ocolitoarea satului. Ce zi minunata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.