The T-shirt legacy

…sau despre cum dintre toate experientele groundbreaking avute in ultimii ani, toate locurile in care am trait mai mult sau mai putin, toti oamenii intalniti, toate milestones traite cu pruncii, demn de relatat mi se pare faptul ca am dat mai departe majoritatea band tricourilor mele, adunate in ani de concerte ale trupelor de suflet. In afara de primul U2 si ultimul Editors, tanara a mostenit toate Gogolurile, Bruce Springsteen and co. Tot! E mandra de ele, le poarta cu drag si incet incet le afla povestile.

E in continuare perfecta, stands out dintr-o mie, ireala, empatica, fashionista, aware de dilemele lumii in care traim, legata de natura, de cer, de munti si de mare. Canta, citeste, deseneaza… si asculta. Cum stie sa asculte copilul asta! Respira fiecare poveste, indiferent a cui, raspunde cu zvac si nerv, fara a judeca sau a pune etichete, fundamental buna!

Si-a cumparat in vacanta vintage jeans, cum ii numeste ea, un fel de boyfriend jeans mai scurti si cu talie inalta si-i poarta cu chucks colorati si tricourile mele. Azi s-a imbracat in Devotchka… si-am avut o seara de mad and faithfull tellings. Cat de out of this world e sa fiu mama lor!

2 thoughts on “The T-shirt legacy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.