Drama

Intr-un exces de zel bloggeristic sau poate si din cauza ca nu ma simt in stare sa ma dau jos din pat sa scurm dupa o carte sau telecomanda, am recitit posturile ultimilor ani. Oh, cata drama! Cate superlative! Dar da, ce pot spune… viata mea e un rollercoaster! Serios. Cateodata ma gandesc ca nu prea e nimic extraordinar in ea, ca n-am realizat nimic maret, creativ, inovator, ca nu stie nimeni cine sunt, numele meu nu e scris cu luminite palpaitoare pe vreun panou in Times Square, n-am inventat cerneala si nici n-am salvat cinci copii de la inec sau jungla amazoniana de la taiere, n-am supravietuit unei prabusiri de avion si nici n-am declansat vreo revolutie culturala. So… de unde atata drama?

Well… asa stau lucrurile. Fiecare minut, oricat de nedramatic ar fi el, tot e trait cu maxima intensitate. La Körperwelten am invatat ca fiecare inima are alocate un anumit numar de batai intr-o viata. Oare inima mea cate batai mai are?  

Si oare nu-i mai bine asa, decat sa trecem prin viata amortiti, blazati, plictisiti de moarte (nu ca n-am avea si momente din astea, a nu se intelege gresit). 

Si cum sa-mi povestesc altfel copiii decat ca supercalifragilisticii care sunt! Daca sunt, sunt! 

Asadar drama… multa drama! Ok…:).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.