Letting go…

Unul dintre cele mai grele lucruri pe care le-am facut (si probabil le voi mai face) a fost sa-mi scot scheletele din dulap, sa le sterg de praf, sa purtam o ultima conversatie la un ceai si-o prajiturica imaginara, sa le leg de baloanele umflate ale unor vise din alte vieti, sa le dau drumul si sa le fac cu mana. Another chapter closed. E bine, neasteptat de bine… Consumerism died.

Visele se schimba, la fel si vietile. Ciudat, la multe renuntam dupa ce le-am atins. Alte vise, crezute de neinfaptuit, tinute sub lacat sa nu ma arunce in butoiul cu melancolie, prind forma, se vad pe radar. Relocation de vis(e). O fi de la hormoni sau de la smoothie-urile verzi, no idea. Oricum ar fi, e bine. Devenim mai usori, ne scuturam de posesiuni si poveri pentru a ne putea misca. Tot inainte.

Canta Cohen, ca tot s-a vorbit mult de el in ultimul timp. BTW, bibu’ loves Cohen.

Tot cam asa a zis si in Salzburg… cat a trecut de-atunci?

2 thoughts on “Letting go…

  1. :X ah draga mea…apropo’s de Cohen….canta pe aproape in 7 octombrie …..de ce toti vorbesc de Cohen?:) cat despre vise….eu inca astept mailu’ :p :) XXXXX

  2. :)))) eh, nu trebe mail, ca tu stii visu’ ala… dezvolt cu placere pe tema asta face to face :PPPPP.

    Stiu, ca e aproape in oct., m-am uitat :). Da’ nu pot inca merge la concerte, nu s-au facut inca dopuri de urechi asa mici si de pe mine nu dau tanarul jos, nu ma pot desparti de el mai mult de cateva minute, si ales pt. treburi de stricta necesitate. Vin Muse in noiembrie in Muc. si tare greu imi e sa nu ma duc, da’ cum ziceam, mi-ar fi si mai greu fara camarad.

    De Cohen vorbesc toti ca e in turneu in Europa :D… inca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.