Adrenalina si rabdare

Ieri seara (in Reit im Winkl), a fost o seara cu aer calduros si umed, cu multe fulgere si tunete puternice, dar putina ploaie. Am mîncat la GC House si apoi ne-am bagat toti in pat (Iris cu Lili si eu singur pe patul de copii – pt. ca domnisoara nu a vrut sa doarma singura).

Putin inainte de miezul noptii am auzit-o pe Lili cum se da jos din pat si merge incet spre baie. M-am trezit, mi-a spus ca se intimpla ceva. Am mers impreuna la baie unde am observat ce se intimplase. “S-a rupt apa” si in urmatoarea secunda Adrenaline kicks in!

Ce facem? Mergem acasa? La clinica? Sunam hebamma – sms si apoi telefon. Lili foarte calma, eu total opusul ei… strîng repede cosmeticalele de prin baie si ce mai statea prin camera, cautam haine de drum si pregatesc bagajele sa le duc la masina. Prin hotel la receptie bezna-de-bezna. Trebuie sa ajung cu bagajele la masina… merg in garaj – deschid usa si ma uit dupa o modalitate sa deschid garajul de afara… nimic – nici un device… ma intorc la lift si urc pe scari doua nivele pina la parter unde gasesc o usa neincuiata care dadea direct la parcarea din fata hotelului. Minunat!

Ma intorc in camera – sun la Oli sa-i dau cheile de la camera si sa faca el checkout-ul. “Hallo Oli! Schläfst Du?” – “Ja”… apoi am explicat ce si cum. Am înhatzat Bubuca din pat si incet incet am mers toti trei spre lift – am lasat cheile – si apoi pe scari un etaj pina la usa neîncuiata si apoi in masina.

Pe drum am încercat sa merg cit mai usor – desi creieru’ zicea sa push the pedal to the metal… anyway… cred totusi ca am reusit sa merg relativ calm. Ne-a trecut prin cap inca o data ce mai trebuia pregatit: gheata, pat, cuptor, Kindersitz, dezghetzat pui de supa…

Am ajuns acasa destul de repede – si contractiile neregulate au venit si ele. Diverse intensitati. In timp ce ne-am apucat de terminat treaba am pus sa ne instruiasca CD-ul din Hypnobirthing. Cred ca era loc de mai bine in ceea ce priveste vocea lu’ tanti care încerca sa induca o stare de meditatie. Dupa un timp la un pipi mic Lili a observat ca e cam “multisor” singe proaspat. Asta s-a repetat de vreo trei ori dupa care Lili a schimbat SMS-uri cu Eva, care a aparut la noi in miezul noptii sa ne linisteasca.

14:12 2012-06-30
Acum dupa un dus, contractiile sint inca neregulate si de intesitate medie… cred. Bebelacu’ e bine – bataile inimii au fost din nou auzite folosind “the magic device” al hebammei. Se misca mai putin, probabil pt. ca nu mai are asa de mult loc si fruchtwasser.

Supa de pui e pe foc – mai sta un pic si e gata. Cumparaturile le-a facut Eva. Si Iris merge cu Elisa si mama ei la un “natürlicher Becken” (probabil o baltoaca plina de tzîntzari… or something alike) undeva linga Glonn. Jocul cu asteptarea si rabdarea continua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.